2 Eylül 2013 Pazartesi

1. YIL DÖNÜMÜ ÇEKİLİŞ KAZANANI

Bir süredir devam eden blogumun 1. yaşına özel 3 kitap hediye ettiğim çekilişimin sonuçlarını açıklamaya geldi sıra. İlk olarak ek haklarla birlikte 133 katılım oldu. Ben her bireyin adını yazmak yerine aşağıdaki fotoğrafta da görülebildiği gibi numaralandırma yaptım.

Eğer facebook sayfamı beğendiyseniz 2 tane numara yazıldı adınız yerine. Bunun dışında çekiliş postuna bakıp numaraları facebook sayfasını beğendiği yazdığı  halde 2 kere yazılmamış görenler için bir açıklama yapayım. Beğenilerinizin kitap kısmını herkese açmadığınız zaman beğenilerinizi göremiyorum. Ben de bu olay için son paylaşımlarıma beğeni attığınızda kabul edeceğimi belirten bir açıklama eklemiştim.  Ama  buna rağmen beğeni atmayanlara tek tek bıraktıkları mail adresinden hatta vermişlerse facebook linklerini facebook üzerinden mesaj atarak beyan ettim. Dönüt vermeyip beğeni atmayanların hakkını sayamadım ne yazık ki. Bunun dışında izleyicim olmayan ya da duyuru linkine ulaşamadıklarıma da numara veremedim. Zaten açıklamaları çekiliş postuna yorumunuzu altına da belirttim. 


Neyse bayağı uzattım. Çekilişimi 94 numaranın sahibi Şenay Gazoz kazandı. Şenay sana mail atıyorum. Eğer 3 Eylül saat 12.00'e kadar dönüt vermezsen hakkın yedek talihliye geçecek. Yedek talihlimiz belli ama üzülmemesi için adres gelmezse duyurusu yapacağım.
 


4 yorum: