10 Eylül 2013 Salı

İSTANBUL'A KONUK OLAN DİZİ-COVERT AFFAIRS 2. SEZON 7. BÖLÜM

İlk kez izlediğim dizilerden birinde İstanbul'a gelindi. İzlediğim pek çok dizi de İstanbul,Türkiye gibi kelimeler bile geçmezken ya da kırk yılda bir geçerken Covert Affairs dizisinin 2. sezon 7. bölümün yarısından fazlası İstanbul'da çekildi.Çekim 2011'de yapılmış ben bayağı bir geri kalmışım. Ama gene de bu konuyu bloguma iliştirmeyi kendime borç bilirim.


Bölüm de dizinin kör bir CIA ajanını canlandıran sempatik karakteri Auggie Anderson(Christopher Gorham) Caz festivalini dinlemek için İstanbul'a geliyor. Festivaldeki kayıtları dinlerken yıllar önce Irak'ta gözleirinin kör olmasına neden olan adamın sesini duyuyor ve tabi tatil an itibariyle bitiveriyor.



Öldüğünü zannettiği adamın sesini duyunca sıkı arkadaş oldukları CIA ajanı Annnie Walker'(Piper Perabo) adamı araştırmasını rica ediyor. Kendisi de uçakta tanıştığı hostes ile araştırmaya girişiyor.
Bölümde Irak'a dönerek Auggie'nin nasıl kör olduğunu görüyoruz. 
Annie bir taraftan Auggie bir taraftan işin aslını araştırmaya devam ediyorlar. 
Tabi Auggie tarafının manzarası İstanbul manzarası.
O zaman ki haberleri araştırınca Hürriyet'in şu yazısında Auggie'i canlandıran Christopher Gorham ile yapılmış bir röportaja ulaştım.Okumak için tık tık.
Benim 1. sezon için yazdığım yazıyı okumak için tık tık.
Ben de bölümün kısa özetinin ardından başlıyorum fotoğraflara.
Bol fotoğraflı  bir yazı oldu. 















(Yalnız arkadaki Kebap&Lahmacun yazısına dikkat)








1 yorum:

  1. Blogumu son takip edenleri mimledim ve bunlardan biri de sensin :D (Teşekkürler ^_^) Soruları cevaplarsan sevinirim. Daha önceden yapmadıysan tabi. http://hayallerimdesakligercekler.blogspot.com/2013/09/2-mim-seysi-d-d.html

    YanıtlaSil