2 Aralık 2013 Pazartesi

THE VAMPIRE DIARIES 5. SEZON 8. BÖLÜM

SPOİLER...
Jesse üzerinde deney yapan Dr. Wes'in deneyi umduğu gitmez ve Jesse kurulur ,doktoru yaralar ve kaçar.
Bonnie ise saçları kestirip yurt odasında yeni bir hayata adım atar.(Saçlar yakışmış bu arada) 


Bonnie için planlana partiyi ve Bonnie'nin fırsat buldukça Jeremy ile takılmasını izliyoruz.Elena partiye Damon'u çağırır. Üstelik Stefan'ı getirmesini ister ama Stefan hala boğulma anını yaşadığı için teklifi reddeder.
Katherina ise içine Gregor yerleşen Matt'ın soruna el atar.
Jesse oda arkadaşı Aaron'u da ısırdıktan sonra Caroline ve Elena olaya müdahale eder. Dr.Wes ile ilgilenme görevi Damon'a kalır.Malum Jesse deneylerden söz etti.

Katherina ise Matt'ın sorunu çözmek için Nadia ve Stefan'ı kullanır. Ayrıca Stefan'ın yaşadığı boğulma soruna da bir göz atar.En sonunda gerçeği öğrenirler. Gezginler Katherina'nın da ölmesini istemektedir. Katherina 3-4 bölüm önce Matt'ın elinde gördüğümüz bıçakla Gregor'u öldürür.Meğersem bir tek bu bıçak gezginleri öldürebiliyormuş.
Damon ise doktorun sorgusundan vampirleri insan kanı değilde vampir kanı içmeye adapte ettiklerini öğrenir.Bu esnada neredeyse Caroline'nın kanını içecek olan Jesse soluğu doktor ve Damon'un yanında alır. Ve bilin bakalım ne olur Damon'un kanını içmek için boynuna atlar.

Bütün bunların üstüne Elena gelince çaresiz Jesse'i öldürür. Caroline'nin tepkisi ise Elena'nın kalbini paramparça eder.

Katherina ise yaşlılığı ve ardından ölümün çok yakın olduğunu bildiği için kendini saat kulesinden atmaya karar verir. Ve bilin bakalım onu kim kurtarır. Stefan Katherina'nın kahramanı olur.

Bonnie'nin öteki tarafa geçerken ki yaşadığı acıyı Jeremy fark eder. Ama birlikte olmaların her şeye değer olduğunu söyler.
Aaron'un hayatta kalan son yakını olduğu için Elena'ın ölmesini istemediği doktoru Damon öldürmekten vazgeçerken,denek numaralarından kendisinin de böyle bir numarası olduğunu hatırlaması ve doktorun kurtulup onu mineli suya bulaması ve Damon'un gözlerini açtığından 50'li yıllarda bulunduğu hücrede tekrar bulunmasıyla bölüm son  buluyor.



Bölüm hakkında yorumuma gelirsek  Damon'un Augustine vampiri olduğunu duyunca yaşadığım şok dünyalara bedel.Yani bütün bölümde ne olmuş bitmiş yok edecek bir etkiye sahip üzerimde. Hele bir de tekrar onların eline düştü ya.Julie ne işkenceler çektirecek Damon'a şimdi.
Bir ara yeni kötünün tanıdık biri olacağı söylentisi dolaşıyordu etrafta yoksa Augustine etkisine giren Damon mu kötü olacak yok hayır olamaz olmamalı.
Damon gündemimi kaplasa da Katherina ve Stefan uyumunu çok sevdim. Ayrıca Elena'dan çok Katherina'ı sevdiğim gerçeği düşünülürse Katherina'yı öldürmez umarım diyeceğim.
Bonnie'nin yolu yol değil ama bakalım sonu ne olacak.
Meraklarımız 9. bölüm için tavan yapıyor...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder