19 Ocak 2014 Pazar

THE ORIGINALS 1. SEZON 10. BÖLÜM

Upuzun bir aradan sonra mükemmel bir bölümle kavuştuk dizimize.
Ben de kısacık ama bol spoili bir inceleme yapacağım.
Kim kime ihanet edecek kim kimi kullanacak derken bir bölüm bitiverdi.
Kaçak Davina Cami iyileştirdi ama sorun şu ki Davina artık Klaus-Marcel dışında bir de onu öldürmek için can atan cadılar tarafından aranmaya başlandı.

Kaçış kovalamaca başladı ama çok uzun sürmedi vesselam. Klaus Davina'nın tek zayıf noktası Tim'i kullanarak Davina'yı yanına getirtmeyi başardı. 

Bundan önce cadılar grubunu yere seren Davina cadıların Cami'yi etkisiz hale getirmesinden de faydalandı tabi.

Davina gücünü kullanarak Klaus-Elijah-Marcel üçlüsünü yere devirdi. Gerçi sonuncuda Rebekah önce davrandı ama neyse. 

Rebekah Tim'i kurtardı.Josh ve iki aşığı yanına alarak Marcel'in mezarlığına götürdü.Burada Tim Klaus'un etkisi altında Davina'yı vampir kanının bile iyileştiremeyeceği bir zehirle zehirledi. Tabi kendisini de. 
Ama Elijah ve Marcel işbirliği yapmış. Marcel cadı Sabine'yi kullanıp Davina'ya koruma büyüsü yaptırmış. Özetle Davina yaşar Tim ölür.

Rebekah onu Klaus'a teslim eder. Ve sonra gidip Marcel'in adamı Thierry'i anlaşmaya girişir. Ve Davina'nın yanında olduğunu ima eder.
Cami ise Klaus ile karşılaşır ve ona sağlam bir tehdit savurur.

Hayley ise Sophie ile geçen bölümlerde tanıştığımız cadı Celeste'nin mezarlığı karşılığında anlaşma yapar. Lakin Celeste Davina'nın şeytan olarak nitelendirdiği kehanetten ötesi değildir...

Bu bölümde herkesin birbirine arkadan bıçaklamaya çalışacağı belliydi. Asıl bombalar bence son saniyelerdi.Rebekah'ın müttefikleri,Cami'nin cesurca tehditleri savurması ve en önemlisi Celeste kehaneti(ki Elijah-Hayley arasını bozacak durumlar var ufukta).
Sabırsızca bizi yeni bölümü beklemeye itiyor.
Bu arada Türkiye mi geçmiş orada?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder