8 Şubat 2014 Cumartesi

THE ORIGINALS 1. SEZON 13. BÖLÜM

Spoiler...
Papa Tunde'nin ölümünün ardından hasattan bir kızın görkemli şekilde yaşayanların dünyasına döndüğünü söyleyerek başlayalım. Teyzenin uğruna ne savaşlar yaptığı Monique artık  kanlı canlı bir kızdır.

Peder Kieran ise kiliseyi yeniden kullanıma açmıştır. Lakin Bastiana gelip onu Sean'ı lanetledikleri gibi lanetler (zalim cadılar).  

Peder ise Cami'nin yanına gittiğinde Genevieve adlı cadı Cami'ye malum hançeri verip Klaus'u bıçaklaması karşılığında amcasını iyileştireceğini söyler. 

Ama Cami Klaus'u bıçaklamak yerine hançeri ona verir. Neymiş savaşta kazanan tarafta yer almak istiyormuş.

Elijah ise Rebekah'ın Hayley'i bütün bunlardan uzaklaştırıp çiftlik evine götürmesini ister. Hayley ise dolunay gecesini sadece dolunayda  insan olan ailesiyle parti yapmak için Rebekah'ı kandırır.
Klaus pederi mineden arındırıp etkileme yaparak onu lanetten kurtarmaya çalışır. Lakin işe yaramaz.

Marcel ise Davina'nın dönebilmesi için Monique ve Sophie'den yardım alır.Klaus ise orayı basıp Monique'yi kaçırıp cadılara gözdağı vermeye gider. 

Olaylar gelişir ve Sophie Klaus'u hançerler. (Sophie var ya....)

Rebekah ise tanıştığı kurt çocuk sağolsun gene tuzağa düşer. Bir sürü kurt tarafından ısırılır.
Hayley ise bu partide beşik kertmesi ile tanışır.Jackson onu izleyen kurtmuş ve sürü hiyerarşisi Hayley'in onun karısı olması gerektiğini söylüyormuş. Ne yazık ki cadılar onları da alev alev yanan bir evin içine hapseder.
Elijah ise Sabine'nin Celeste olduğunu anlamıştır. Celeste ise onu zehirlemiştir. 
Ve ona yalnızca bir kişiyi kurtaracak zaman bırakmıştır. Elijah ise seçimini Hayley'den yana yapar. Kardeşlerini acı içinde bırakır.Şimdi eğrisi doğrusu Elijah öldürülemeyen kişiler yerine hamile ve öldürülebilir olanı seçti ve bence iyisini yaptı.
Celeste ise Elijah'a sağlam bir ayar çekti. Neymiş sonsuza dek yeminleri sonsuza kadar sürmemiş. Elijah ise Marcel ve diğer vampirlerin yanına kardeşlerinin bulunmasını yardım etmelerini söyledi. Daha doğrusu bağırıp çağırıp emir verdi.
Sophie ise Klaus'u bıçaklamanın verdiği telaşla yeğenini de alıp kasabayı terk etmeye çalışırken yeğenin inananlardan olmayan teyzesini öldürür.

Öncelikle iyi ki Sophie öldü yoksa ben onu parçalamayı düşünüyordum. Çok sevgili Klaus'u nasıl bıçaklar ona acı çektirmeye nasıl kalkar. Oh oldu iyi oldu bak Klaus'u yeğenin için bıçakladın o yeğeninden gelip seni öldürdü. Rebekah eve Klaus'a cadıların çektirecekleri acıyı düşünemiyorum ama kurtulduktan sonra kökenlerin cadılara yapacaklarını düşündükçe... Klaus eşsiz intikamlarından birini alacak bence. Hatta abartmayayım ama bir sezon boyunca Klaus'un cadılardan intikam almasını seyredebilirim.
Ama lütfen öz güveni yerlerde sürünen ve bu yüzden her gördüğü adama anında aşık olan Rebekah'a bir çözüm bulsunlar. Tadımız tuzumuz kaçmasın.Cidden bir de kızın erkekler konusunda bahtı kara üzülüyorum yani...
Ve yeni bölüm taa 25 Şubat'ta bir zahmet bu kadar arada vermesinler.(İstekleri ömre bedel izleyici)

2 yorum:

  1. Biri gerçekten de Rebekah'a çare bulsun ya. Ben böyle bir varlık görmedim. Her saniye herkese aşık olabilme yeteneği köken vampir gücünden bile fazla..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen ya ama nedense TVD iken dahi en sevdiğim vampirlerdendi.Bir de hemencecik aşık olmasa daha süper olacak.

      Sil