13 Ocak 2015 Salı

THE ORIGINALS 2. SEZON 4. BÖLÜM

Spoiler...
Marcel'in vampir topluluğu güzel güzel eğlenirken  hatta Marcel Josh ile "bir sevgili var mı?" muhabbetlerine girerken kurtlar orayı basarlar ve liderleri olan Aiden "ya gideceksiniz ya gideceksiniz!"  der. 

Elijah bu mevzu üzerine Klaus'u arar ama bulamaz. O da mecbur savaşmak için vampirleri eğitme işini tek eline alır. İlk ders "Gardınızı hiç düşürmeyin." Finn ise Cami'i tek eline almakla meşgul umuyorum sonunda elinde patlar.
Cami ise Davina ile kısacık bir telefon görüşmesi yapar. Bu görüşmeyi uzaktan dinleyen Klaus için Davina'ın yerini anlamak bir saniyelik iş olur. 
Ama Cami ile sohbeti kaçırmak istemez ve gene ailesini anlatarak kızın ruhunu karartır. İkili bu muhabbetler sayesinde bir hayli yakınlaştı haberiniz olsun.
Bugün öğrenci eğiten tek Elijah değil haberiniz olsun Mikael'da Davina'a ders veriyor. Muhtemelen bu derslerin saati artarsa Davina'a Klaus'a hak verip intikam sevdasından vazgeçecek.
Gelişen olaylar Davina'ın Kol'u eve çağırmasına neden olur.  
Kol ise bu fırsatı değerlendirmeye çalışırken babası ile karşılaşır ve babasına cadı olduğunu söyler  bileklikteki kontrol gücünü yok edeceğine söz vermek zorunda kalır.
Finn ise yani askerlere ihtiyaç duyar ve bunun içinde küçük çocukları kullanmaya karar verir. Bu çocuklar insanları öldürüp kurt genlerini aktif edecektir. 
Aiden ve Oliver ise buna razı olmaz ve Hayley,Marcel,Elijah ile bir plan hazırlar. Meğersem Aiden'in kardeşi de bu kurtların içindeymiş.
Plan tutar ve çocukları kurtarırlar ama meğersem bu Esther'in Elijah'ı kaçırabilmek için planladığı bir tuzakmış ve cadı Esther bu planında da başarılı olur.

Klaus ise Davina'ın evini basar,bu hengamede Kol mecbur kontrol bağını koparır. Mikael Klaus'u öldürmeye çalışırken Klaus meşhur Papa Tunde bıçağını babasına saplar.
 Istırap içindeki Mikael'i bir tarafta dururken Cami Klaus'u bulur ve Davina'a zarar vermeyeceğine dair söz alır.
Ardından babasını arabanın bagajına atar ama bilmediği tek şey Mikael'in o bıçağı çıkaracağıdır.
Bölümün az çok tahmin edilen sevgili durumu ise Josh ve Aiden olur. Meğer Josh'un kurt adam olduğunu bilmeden internet üzerinden konuştuğu kişi Aiden'miş. Bakalım ikiliden hangisi önce ölecek?

Gelelim yorumuma Mikael'in bıçağı çıkarması Klaus'un başına büyük işler açacak.Elijah'ın kaçırılmasının  sonucu ne olur bilinmez ama Elijah annesinin aklına uymayacak bence,yani öyle umuyorum. Bu arada Finn'in acayip gıcık olduğunu düşünen bir ben miyim? Neredeyse kardeşlerine hak vereceğim onu 1000 tabutta tuttukları için...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder