18 Ocak 2015 Pazar

THE VAMPIRE DIARIES 6. SEZON 3. BÖLÜM

Spoiler...
Geçen bölümde Bonnie ve Damon'un sıkıştığı yerde birinin varlığının işaretini görmüştük.(Evet benim aklım hep o ikilide) Bu bölüm ikili market alışverişi yaparken başka işaretler görürler hatta Elena'a kavuşma umuduna bağlanıp hayal kırıklığına uğramaktan korkan Damon bile yavaş yavaş inanmaya başlar 3. kişiye ama bir anda her şey tuzla buz olur ve işaretlerin rastlantı olduğunu kanaat getirirler.
Arabasını görünce sevinçten ölen Damon...
Damon ile Bonnie şiddetli bir atışmanın içine girerler. Bonnie marketi terk eder. Damon ise bir sürprizle karşılaşır. Onları izleyen 3. kişi ile Kai...
Kai Damon'u öldürmeye çalışır,Bonnie olaya müdahale eder. Kai Bonnie'i büyü dahi yapamadığı için küçümser ve Bonnie bir anda cadılık güçlerini kazanır Damon'u kurtarır.
Daha sonra Kai'i sorguya çektiklerinde Kai onlara ben Damon'a sırf sen büyü güçlerini kazan diye öyle davrandım der. Özetle Bonnie'nin güçleri oradan çıkış biletleri...
Stefan ise Enzo'nun peşine düşer. Damon'a olan aşkını unutan Elena bir hayli mutludur. Caroline'i atlama partisine çağırır.(Evet işleri güçleri hala parti...) Hatta kendi arkadaşı Liam'ı Caroline ile tanıştırmaya götürür.
 Enzo'nun peşinde olan Stefan Enzo'nun da partiye geleceğini öğrenince o da düşer Elena'nın arkasına. Burada diyaloglar bir hayli garip kaçtı bence.
Neyse Stefan Enzo'u bulur öldürmeye çalışır bu esnada arkadan biri Stefan'ı nişan alır.Bu kim derseniz Matt'ın beraber kasabayı koruduğu grubun bir üyesi,evet geçen bölümde vampirleri yakan amcamızın öğrencisi. 
Enzo bu çocuğu öldürür.Stefan'ın hayatını kurtarır ama Stefan hala Enzo'u öldürmekte kararlıdır. Araya Caroline girmese muhtemelen Enzo'u öteki tarafa yolcu edebilirdik.Caroline Enzo'nun yediği hatları duyunca Stefan'a destek olmaya gitse de Stefan'a burada kal dese de eli boş döner. Sanırsam artıkın Caroline Stefan için parmağını kıpırdatmaz.
Tyler ile Liv'in adım adım bir aşka yelken açtığını söyleyelim hemen.Ama içimden bir ses bu aşkın uzun vadeli olmayacağını söylüyor.(Burası TVD dünyası Elena-Damon-Stefan aşk üçgeninden başka her şey biter.)
Hani bir kız vardı Elena kızı ısırmıştı sonra Caroline unutturmuştu sonra Jeremy bu kızla takılmaya başlamıştı. (Kızımız Sarah) Jeremy şans eseri vampir etkilemesinin  Mystic Falls sınırını geçince kaybolduğunu anlıyor. Anlayacağınız  Elena ile tanışan Sarah her şeyin farkında ve vampirlerimiz ifşaya bir adım yakın.
Enzo garsonlarını öldürdüğü mekana gelince bilin bakalım kim onu öldürmeye teşebbüs eder. Fell kurucu ailesini  üyesi Thomas Vincent... Ama yıllarca işkence gören Enzo'u bir mine iğnesi yere devirmedi tabi,Enzo adama saldırdı.Tam adamı öldürecekken arkadan Stefan olaya müdahale etti. Ve Enzo'u yere serdi işin geri kalanını Thomas devraldı.

Evet son olay bize fazlasıyla tanıdık geldi değil mi? Stefan'ın kankası Lexi'i öldüren Damon ve Damon'un kankası Enzo'u öldüren Stefan...Amaçlar farklı olsa da ikisinin de vampir düşmanı kurucu ailelerin gözüne girmesi...TVD dejavu moduna mı girdi ne oldu?
Onun dışında Elena'nın hiçbir halini sevmeyen bir ben miyim? İnsan,vampir,insanlığını kapatmış vampir,yas tutan insan -vampir,uyuşturucu kullanan vampir ve acılarını unutturan vampir... Yok abiciğim her hali iticiydi vallahi.Özellikle şimdi herkes acı çekerken kızımız lay lay lom...
Kai olayını bilmem ama Bonnie'e gücünü kazandırmak için Damon'u öldürme numarası yapması çok sıradandı,bakalım ilerleyen bölümlerde neler olacak?

4 yorum: