22 Şubat 2015 Pazar

PERCEPTION 2. SEZON 11. BÖLÜM

Çok uzun bir aradan sonra yarım bıraktığım Perception'a döndüm. Diziyi izlerken fark ettim ki bayağı bir özlemişim.Ama şöyle de bir kötü haber var,Perception ne yazık ki iptal edilmiş.3. sezonla dizinin sonu gelmiş. Ama ben bu durumu takılmadan kalan bölümlerin tadını çıkaracağım,size de aynını tavsiye ederim.
Einstein ile ilgili bir örnekle açıyor dersini Pierce ardından Moretti'e geçiyoruz kendisi Donnie ile olan yemek randevusunu unutmuş ama çaktırmadan onunla yemeğe çıkacakken bir dava geliyor önüne. Tren tarafından ezilen biri.

Treni kullanan ise daha doğrusu onu çalan otistik görüntü rahatsızlığı olan trenlere adeta aşık olan biri.


 Moretti çocukla iletişim kurmak için hemen Pierce'in kapısına dayanır. Üstelik Pierce'i dekanın deha olarak nitelendirdiği ve üniversiteye kaydetmek için çabaladığı çocukla ilgilenmekten kurtarıyor.
Pierce otistik çocukla ilgileniyor ve onun saplantılı tren sevgisi yüzünden yaşadığı bu talihsizlik yüzünden ceza almaması için elinden geleni yapmaya başlıyor.
Pierce'in bu bölümdeki halüsinasyonu ki kendisi onu favorisi olarak nitelendiriyor,Üç Parmak" Mordecai  Brown.
Acaba Moretti ve Pierce gencin suçlanmasına mani olabilecek mi?
Ve bölüm boyunca bir türlü yemek randevularına gidemeyen Moretti ile umutla Moretti'i bekleyen Donnie'in ilişkisi nereye gidecek?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder