27 Mart 2015 Cuma

THE VAMPIRE DIARIES 6. SEZON 6.BÖLÜM

SPOİLER...
Damon dönmesine dönmüştür ama aklında zoru olan Elena etkilemeyi kaldırtmak istemez.Çok sevgili Elena kendisinin Damon'a olan aşkının unutturulduğunu öğrenmesini ihtimaline karşın  kendine not yazmayı akıl edebiliyor ama Damon'un dönmesi ihtimaline karşın ne yapılacağına ilişkin bir şey çiziktirmiyor .
Damon yoksa etkilenme kalsın,Damon dönerse hemen hafızanı tazelet gibi bir not mesela. Neyse bu saçma davranışı Elena'a pahalıya patlayacak emin olun.

Damon her şeye rağmen Elena'ın kapısına dayanır,Elena ondan kaçar. Stefan ve Damon ikilisi Bonnie hakkındaki gerçekleri gizleme kararı alır ve Damon Bonnie ile birlikte olmadığını söyler. Jeremy çılgın bir halde Damon'ın yanına gelir. Damon onu Bonnie huzur buldu diyerek savar. Emin olun Jeremy daha çok çılgına döner en son Bonnie'in telefonunu parçalıyordu. 
Stefan ve Caroline Enzo'u kurtarmaya çalışır.Ama geç kalmışlardır. Çünkü Tripp Ivy'in telefonundan Caroline'in vampir olduğunu çıkarmıştır. Anlayacağınız adamın yeni hedefleri belli.
Geçen bölümde Alaric'in etkilemeyi başaramadığı Jo'un sırrının cadılıktan geçtiğini anlıyoruz,hatta hatun Elena'a Ric ve senin vampir olduğunu biliyorum diyor.
Elena hala etkilenmeyi kaldırmak istemiyor (evet kızımız birazcık sorunlu) ama Damon ile buluşma kararı alıyor. Elena'ı odasında bekleyen Damon Tripp gazabına maruz kalıyor.
Ve kendini Enzo ile bir minibüsün arkasında  Mystic Falls'a giderken buluyor. 
Elena olayı çabuk fark ediyor ve millet Damon'u kurtarmak için seferber oluyor. Caroline-Elena bir yolu Stefan-Alaric diğer yolu kapatıyor.
Elena sonunda mantıklı bir karara varıp Damon bundan kurtulursa hafızasını istediğini söylüyor.
 Tripp Alaric'in beklediği yoldan geçiyor. Ve olaylar öyle bir karışıyor ki...Alaric-Damon-Enzo sınırı geçiyor. Ölümlerini tekrar yaşamaya başlıyorlar.
Stefan onları kurtarmak için sınır geçiyor ve Enzo ve Damon'u kurtarıyor.Jo ise bir anda ortaya çıkıp Alaric'i kurtarıyor. Ama nasıl biliyor musunuz? insanken aldığı ölüm yarasını iyileştirerek,yani anlayacağınız Alaric insan oluyor.
 Bu da Elena ve Damon'a kapak oluyor. Ne diyelim Alaric insan olmak istiyordu ama bari etkiyi kaldırıp insan olaydı.

Ayrıca Elena anılarını sildirirken demiştim ki "Damon döner ve Elena anılarına kavuşamaz."  Tebrikler senaristler çok tahmin edilebilir çıktınız...Artık senaristlere kızamıyorum bile alıştım bunlara,diziyi de alışkanlıktan izliyorum zaten.
Damon ve Elena son sahnede birbirlerini görürler ama etki öyle şıp diye ortadan kalkmayacak hepimizin bildiği üzere bakalım Damon Elena'ı yeniden kendine aşık edebilmek için neler yapacak???
Caroline ise son sahnede Stefan'a "Artık seninle arkadaş olmak istemiyorum." restine çeker benden tam on puan aldı yürü be kızım...



2 yorum:

  1. Daha önce seyrettiğim bu tür diziler vardı ama şimdi zaman bulamıyorum seyretmeye. Ama adını çok duyuyorum bu dizinin arada rastlıyorum da . Sevgiler.

    YanıtlaSil