27 Mayıs 2015 Çarşamba

THE ORIGINALS 2. SEZON 8. BÖLÜM

Spoiler...
Bölüme Rebekah’ın Esther tarafından açığa çıkarılmasını izleyerek başlıyoruz. Eminim ki pek çoğumuz Rebekah’ı bayağı bir özlemişizdir. 
Rebekah oradan kaçmayı başarıyor ve Elijah ile bağlantıya geçiyor. 
4 kardeş yemek masasında takılırken,Klaus Finn ve Kol’u kendi tarafına çekmeye çalışıyor.Annesi tarafından alıkonulduktan sonra sinirleri bozulan Elijah kardeşlerine saldırıyor. 

Tabi bunda Rebekah mevzusunun açılmasının da önemi var.Klaus Rebekah’ın yanına agresif kardeşini gönderiyor ve kendisi Finn ile Kol’u ikan etme çabalarına girişiyor.
Davina ise kazığı Kol’a kaptırdığını düşünürken Marcel’e gidince bu işte de Klaus’un parmağı olduğunu öğreniyor.Harbi delleniyor. Marcel Klaus’un yanına gidip Davina’ı Josh’a emanet ediyor.
Marcel kardeşlerden Kol’u alıp ikna çabalarına başlarken Klaus’da Finn’i alıyor. Finn ona bu esnada ilk çocuğun kurban edildiği mevzuyu anlatıyor. 
Davina Josh’un elinden kaçıp Kol’un gizli yerine gidiyor,büyü ile bir şey yapıp içiyor ve Klaus’un evine dalıyor. Klaus’un boynunu ısırmasını sağlayıp,onun zehirlenmesine neden oluyor.
 Ama sonradan anlıyor ki Kol’da Klaus’un tarafına geçmiş.
Hayley ve Jackson ise sürüyü toplamaya çalışıyor. Hayley Jackson’un kendisinden sakladığı bir şeyi öğreniyor.Meğer iki sürü alfası evlenirse sürülerin gücü birbirine geçiyormuş. Hayley’de melez olduğu için Jackson ile evlendiğinde dönüşümünü kontrol etme yeteneği tüm sürüye geçecek.  Hayley sürüsü için büyük bir fedakarlık yapıp ömür boyu sürecek bu evliliğe ilk adımı atıyor.
Cami sabah yorgun bir halde uyandırılıyor Hayley tarafından akabinde sırtındaki izleri fark ediyor. Ve bu izlerin antik bir büyü olduğunu anlıyor.Soluğu Davina,Kol ve Marcel’in yanında alıyor. Kol ona bunun beden geçişi için bir hazırlık olduğunu,annesinin yeni beden olarak kendini seçtiğini söylüyor. Cami zincirli Finn’den hesap soruyor ve Finn ona bedenin Rebekah için hazırlandığını söylüyor.
Cami Davina’dan rica ediyor Klaus’u uyandırıp Esther’i durdurması için Davina’da el mahkum Klaus’u uyandırıyor. 
Klaus ve Marcel Finn’i tabuta koyuyorlar ki es geçilmeyecek bir nokta belirtelim. Müstahak oldu adama.
Elijah ise Rebekah ile buluşmak için beklediği lokantada annesinin yaşattığı psikolojik bunalım yüzünden krize girip herkesi öldürüyor.
Rebekah bu olayı fark edip Elijah’ın boynunu kırıyor.
Klaus’u arıyor.
Klaus onların yanına gitmeye karar veriyor ve yanına Hayley’i de alıp kızlarını görmeye gidiyor.

O son sahne ile hepimizin içinde kıvılcımlar uçuşturan bölüm bir çok soru işaretini de kafamıza yerleştirmeye başladı.
İlk olarak Elijah’ın ruh durumu ne olacak,bu ruh hali onu cadı bedenine geçmeye mi sürükleyecek? Rebekah Elijah ile konuşurken insanlık özlemini belirtti acaba annesi onu kandırabilecek mi?Daha da kötüsü Rebekah’ın yeni bedeni Cami’in bedeni mi olacak umuyorum girişilmez bu işlere…
Hayley’in evlilik durumu Elijah ile olan ilişkisini ne durumu getirecek acaba? Anlayacağınız bayağı olaylı bölümlere gebeyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder