7 Mayıs 2015 Perşembe

THE VAMPIRE DIARIES 6. SEZON 11. BÖLÜM

Spoiler...
Kai Elena'ın üzerinde deneyler yapmak için onu kaçırmış. Malum bütün gücü emdikten sonra bu seferde kontrolsüzce büyü yapmaya başlamış,kazara Jo'u öldürebilecek duruma gelmiştir. Bunun olmasını engellemek için Elena üzerinde alıştırma yapacakmış.
Jo ise Damon'un evinde  büyücülük çalışmalarına başlar. Ve fazlasıyla başarısız olduğunu belirteyim hemen.
Damon ise başta Elena tarafından ekildiği düşünse de Elena Kai'in deneyinden başarıyla kaçtıktan sonra Damon'a haber veriyor hemen.
Damon'da gizlenme büyüsü yapan Liv ile okulda alıyor soluğu ama Liv daha büyüyü yapamadan Luke gelip kardeşini kaçırıyor. Ne dizi ya herkes birbirini kaçırıyor.
Jo ise bu durum üzerine daha bebek büyücüyken atlıyor Damon'a yardım etmeye.Gizlenme büyüsü meclislerinde öğretilen ilk şeymiş meğersem. Jo Damon'u ve kendini gizleyip okula giriyor. Jo güçsüz olduğu için büyüyü uzaktan yapamıyor.
Mükemmeliyetçi Caroline Şerifi kurtarmak için ne yapıyor derseniz,Duke'de bu alanda uzman bir doktoru görmeye gidiyor.
 Salaklık alanında uzmanlık diploması almak üzere olan Stefan evet saçmalamasını çok kızdım,Sarah'ı görmek için Caroline ile Duke'a gidiyor.Ya kardeşim Enzo sakladığın neyse bulacağım yeminleri etmişken koştur koştur bu kızı görmeye gitmek niye? Bu arada Sarah Nelson bir fotoğrafçı o günde sergisi var.
 Caroline'i doktorla konuşmaya gönderip uzaktan Sarah'ı izler ve yanında Enzo biter. Müstahak oldu sana Stefan. İşte güya Enzo'a duygu sömürüsü yapıp onu suskunluğa ikna ettiğini sanır ama nerede? Enzo Stefan'ı kandırıp bildiğini okur.
Caroline is edoktordan bir şey yapılamayacağını öğrenince şansına orada annesiyle aynı hastalığı olan birini bulup ona kanını verir. Ve adamın yakın zamanda iyileştiğini görür. Stefan bunu garipsese de Caroline hemen eve gidip annesine kanını içirir.
Damon Elena'ı bulunca Jo onu da görünmezlik büyüsüne gizler ama güçsüz Jo bu büyüyü daha fazla kaldıramaz ve Kai'e yakalanırlar. Kai Damon ve Elena'ı etkisiz hala getirip,Jo'u kaçırırken Jeremy ve Alaric olaya dahil olup Kai'i bayıltırlar. 
Şimdiki amaç Kai'in gücünü mümkün olduğunca azaltmak.
Liv ise ısrarla evimize gidelim diyen Luke gerçeği söylüyor."Sen  benden daha güçlüsün ve birleşme olduğunda beni  öldüreceksin."Luke kardeşini öldürdüğü gerçeği ile yaşamaktansa aileye rest çekmeye razı olur.

Ve son sahne,senaristlere biliyordum Liz'i öldüreceğinizi dediğimiz sahne. Caroline'in iyileştirdiği hasta pek de iyileşmiş gözükmez ve krizlere girer. Vampir kanı adamın hastalığını iyileştirmek yerine hızlandırdı sanırsam...
Bu bölümde anladık ki Liz'in akıbeti ölüme doğru gidiyor. Malum TVD dünyasında her an sevdiğimiz bir karakter ölebilir,Liz'de sırada olabilir hatta bayağı uzun yaşayan ender karakterlerden. Sanırsam senaristler seni öldüreceğiz çünkü başrol olmamana rağmen 6 sezondur buradasın ilk sezonlardan öldürdüklerimize haksızlık olmasın dediler. Enzo'un Sarah ile ne yapacağı da ayrı bir merak konusu,intikam naralarından fırsat olmadı ki öğrenelim.

4 yorum:

  1. Canım yüreğine sağlık seyretmiş gibi oldum..Siteni çok sevdim takibimdesin artık.sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Güzel anlatım :) teşekkürler paylaşım için ♥

    YanıtlaSil