9 Ağustos 2015 Pazar

THE VAMPIRE DIARIES 6. SEZON 21. BÖLÜM

Spoiler...
Jo'un düğün heyecanı başlamıştır. Her daim panik gezen Jo'a bir darbede düğün organizatöründen  gelir. Grip olduğunu için Jo'u meydanda bırakır ve bilin bakalım olaya kim dahil olur. Caroline... Hemen mükemmeliyetçi tutumuyla düğünü organize etmeye başlıyor.
Bonnie ise gördüğü rüyalar nedeniyle Lily'den korkuyor ardından Lily'in kızın boğazına yapışması kızı Matt'den yardım istemeye itiyor.

Stefan ise işi gücü  bırakmış Damon'u tedaviyi almaktan vazgeçmeye iknaya çalışıyor. Onu banliyö evine götürüp,zihnine girip olabilecek kötü şeyleri gösteriyor.
Elena ile uzaklaşmak,Elena ile ruh ikizi olmadığını anlamak ve en kötüsü Elena'ın ölmesi.
İlk başta gardını indirmeyen Damon sonunda olayın kötü gideceğini anlayıp tedaviyi almaktan vazgeçiyor.
Herkese özür sıralamaya başlayan Caroline köşe bucak kaçtığı Stefan ile en sonunda muhabbete girişiyor. Ve sohbetin ana fikri aşk kontrolü kaybettirir.
Tyler ise Liv'i düğünde görünce öfkesini hala sürdürmeye devam ediyor.
Elena insan olmaktan bir hayli memnun hatta Stefan'a Damon'u zorlamasını söyleyen de bu ne perhiz ne lahana turşusu lafının tam yeri tam zamanı.
Damon Elena'ın yanına geliyor ve insan olmaya karar verdiğini söylüyor,banliyö çevresinden oldukça uzun süredir evli ve mutlu olan bir çifti görmesi Damon'un bu karar almasını sağlamış.
Herkes mutlu değil mi? Tabi ki bu mutluluk kısacık sürecek.
Bonnie ve Matt Lily'in yanına gidince hücrenin boş olduğunu görüyorlar ve görünmez bir el ilinin boğazını sıkıyor. Uyandıklarında ise  Bonnie'in kanının yerlere aktığını görürler.
Lily ise Enzo'u bulur ona arkadaşlarının döneceğini ve bir adreste buluşacaklarını söyler.
Ama adreste kimse yoktur.
Düğünde ise evlilik yeminlerini okurken Jo'un karnı bir anda kana bulanır.

Arkasından Kai çıkar ve okkalı bir büyüyle herkesin başını bir sancı girdirir ve düğünü havaya uçurur.
Son sahnede ise Elena'ı yerde yatarken görürüz.

Kanlı düğünler listesine Jo ve Alaric'in düğünü eklememize neden olan bir bölümdü.
Elena'ın öldüğünü sanmıyorum çünkü sezün finali fragmanında Kai'in başka naneler yediğini seziyorum,bir de sezon finali vedalaşma ağırlıklı olacak sanırım. Ayrıca Elena düğünden kaynaklı ölürse senaristlerin abarttığı destansı vedanın fos olduğunu söylerim. Neyse onun dışında Kai Bonnie'in kanı olmadan hani ziyaret yapabilmişti,hatta Jeremy ile gidip fiziksel değişiklikler yapmıştı ya muhtemelen hücrede o büyüyü yaptı.Sonrasında Bennet kanına sahip olunca çıkıverdi o evrende.Peki Lily'i kandırdığını düşünürse acaba o 6 vampiri orada bırakmak iyiliğinde bulundu mu acaba? Yok kesin bir pislik çıkacak. Peki Jo ne olacak,ikizler muhtemelen ölmüştür ama Jo için kararsızım.
Bakalım sezon finali bizi ne kadar sarsacak?

2 yorum: