6 Kasım 2015 Cuma

TUFANDA AŞK EZGİLERİ-İLKER BALKAN

Kitap Künyesi
Adı:Tufanda Aşk Ezgileri
Yazarı:İlker Balkan
Yayınevi: Altın Bilek Yayınları 
    Sayfa:122

Kitap bir sevgilinin aşkına yazdığı mektuplardan oluşuyor,mektupları okudukça ikilinin arasına yollar girdiğini anlıyoruz.Mektup yazanın ilk başta bu ilişkiye sıcak bakmadığını karşı tarafın onu başarılı şekilde ikna ettiğini artık mektup yazarının bu ilişkiye tutkuyla bağladığını okuyoruz.
20 tane mektubun ardından günlükleri de okuyup kitabı bitiriyoruz.


Gelelim yorumuma biliyorum her kitapta emek var ,biliyorum bu kitaba bayılan var ama benim sözüm resmen bitmeyen kitap yapmışlar oldu. Ne zaman başladım gün tutmadım ama oku oku gerçekten bitmedi. Çünkü bazı cümleler o kadar uzundu ki çoğu zaman başa dönüp tekrar okudum,en sonunda o cümleden önceki cümleyi unuttum. Bir noktadan sonra sırf kitabı yarım bırakmama prensibine dayanarak okuduğum için sayfalar iyice anlamsızlaştı. Tabi ki bütün bunlar aşk sözleriyle uyuşmayan tarzımdan kaynaklı olabilir ya da daha kötüsü olmayadabilir.
O yüzden bir gram dahi uyuşamadığım bu kitabı önerir misin? derseniz zevk meselesi der geçerim.

4 yorum:

  1. Mektuplardan ve günlükten olusuyormuş ya bunu okuyunca Franz Kafka'nın Milenaya Mektuplar aklima geldi.
    O da heo mektuplardan oluşan cok güzel bir kitaptı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Milena'ya Mektupları okumadım ne yazık ki umarım tez zamanda okurum :)

      Sil
  2. şu an elimde olan kitaptır. severek başladım ama aşkımmm kelimesinden sonra abi naptın sen ya deyip bırakmak istedim. yerıda bırakamayacağım diye okumaya devam ediyorum ama dediğiniz gibi edebi olsun diye çok kasılmış ve başarılamamış.

    YanıtlaSil