25 Şubat 2016 Perşembe

THE VAMPIRE DIARIES 7. SEZON 8. BÖLÜM

Spoiler...
3 yıl sonrasındayız,Damon haber kanalında koltuğa bağlanmıştır ve perişan haldedir ama karşısında Lily'i görünce şok olmamamız işten bile değil.

Günümüzde Julian'i öldürecek plan yapılmıştır. Lily ve Valerie  kafirlerini ikna edip,Julian ile aralarındaki bağı kırmalarını sağlayacak kardeşlerde Julian'i öldürecek. 
O gün Nora ve Mary'in 133. yıldönümleri olduğu için büyük bir parti verilir. Lily Julian'ın kafirlerle aşırı samimi olduğunu bildiği için partideki bazı şeylere göz yumar. 
Valerie ve Lily 3 kafiri karşılarına alıp her şeyi anlatırlar. 
Beau ve Nora ona inansa da Mary şüpheye düşer. Ama inanmış gibi yapar. 
Stefan ve Damon ise Julian'i bağlamıştır ve bağın kırılması beklemektedir,bu esnada Julian'a Damon ve Valerie bekçilik eder.Mary gelip ikisini de etkisiz hale getirir ve odadan çıkar. Nora ile karşılaşırlar ve durumu az çok anlayan Nora sohbetin sonunda Mary'in verdiği yüzüğü çıkarır. 
Caroline Stefan'a hamile olduğunu söylemiştir.

 Stefan bu karmaşanın içinde oldukça kötü bir tepki vermiştir ama Lily ile konuşup bir telefonla durumu düzeltir.
Lily Julian'ın yanına gidince Damon ve Valerie'in bağlandığını görür,Julian eline bir kazık verir. "Birini ölecek diğeri yaşayacak seçimini yap der" Julian ya kafirleri ya oğullarını seçmesi için bu ortamı hazırlayacak kadar pislik bir insanmış. Damon hemen "zaten hep kafirleri seçtim şimdi de beni öldür tam olsun " moduna geçer.
Lily ise kazığı kendine saplayarak seçim derdinden kurtulur. Lily Julian'ın da ölmesini beklerken Julian'ın bağı Mary'e kırdırdığı ortaya çıkar Julian Stefan ve Nora içeri girince oradan kaçar.
Ölmek üzere olan Lily'e herkes teker teker veda eder en son Damon kalır ve Damon ölüm döşeğindeki birine söylememesi gereken şeyleri söyler.

Enzo'nun Matt'ın yardım isteği bir ekip tarafından kaçırılması da ayrı bir merak konusu.
Tekrar 3 yıl sonradayız. Lily Damon'a yaklaşır ve kurt zehri ile zehirlendiğini söyler. Damon ise yıllardır çektiği vicdan azabını hafifletmek için üzgün olduğunu söyler ve Avcı ben senin annen değilim deyip tekmeyi basar. 

Lily'in ölmesi bir yana Damon'un tavırlarını ben bile destekleyemedim. Tamam Elena'dan ayırmış olabilir seni ama el insaf yahu kadın ölüm döşeğinde bir göbek atmadığın kaldı öldüğü için. 
Avcıyı hala öğrenmedik bakalım kim çıkacak?
Enzo'nun yakalanmasının arkasında Tyler ya da Jeremy olabilir çünkü Matt başka kimden yardım isteyebilir ki?
Stefan'ın Caroline'a başlangıçtaki tavırları neydi öyle hiç beklemezdim sanki Caroline onu aldatmış da öyle hamile kalmış gibi. 
Kafama takılan tek nokta Mary bağı tek başına kırabiliyorsa diğer kafirler neden o kadar oyalandılar ki?

4 yorum:

  1. Bu dizi de ne sürdü be :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En son 13. bölümü yayınlandı, ben bayağı geriden geliyorum :)

      Sil
  2. ay bunu da parça parça izlemiştim iyi dizi ivit :)

    YanıtlaSil