31 Temmuz 2012 Salı

TEEN WOLF 2. SEZON FİNALİ YAKLAŞIRKEN GİZEMLER ÇÖZÜLÜYOR

TEEN WOLF SEZON FİNALE YAKLAŞIRKEN...
 Teen wolf 2.sezon 10. bölümle kafamızdaki sorular biraz cevaplandı. 2 sezonda pek çok soru işaretleri ile izledik dizimizi her bölümle daha bir meraklandık daha bir heyecanlandık. Kanimanın kim olduğu en büyük soru işaretimizdi. Lydia büyük çoğunluğumuzun aklından geçmiştir mutlaka. Ama jackson çıkması beni pek şaşırtmadı. tabi cinayet serimizde ayrı bir konu idi. Isaac'ın babası ile başlamış arkası çorap söküğü gibi gelmişti.Jackson cinayetleri başka birinin onu kontrol etmesiyle işlenmişti.bu kişi ölenlerin büyük çoğunluğunun geçmişte Harris'in sınıfında olmasından dolayı şüpheler kimyacı üzerinde toplandı. daha sonra Isaac'ın babasının ölen kişilere yüzme kaptanlığı yaptığı ortaya çıktı zaten kanimanın(sudan korkan Jackson değil onu kontrol eden kişi) sudan korkmasıda olayların su ile ilgili olduğunu işaret ediyordu.



 Bir önceki bölümlerde Derek Scott'u kurtarmak için Allison'un annesini ısırmak zorunda kalmıştı.Yoksa kadın Scott'u öldürecekti.tabi kadın kurt olmadan olaya müdahale edildi ve intihar süsü verildi. Allisonun bu duruma vereceği tepki merak konusuydu. 
 9. bölümde Lydia derek'i eski alfa peter'e getirmişti ve nasıl becerdiyse adam dirildi.tabi derek hala alfa mı soruları kafamıza takıldı.bu arada Peter lydia bağışıklığı için seçtiği falan söylüyor ya bence burdaki amaç şu Peter ısırdığında lydia ne dönüşecek ne ölecekti ve bu ısırık onların bağ kurmasını sağlayacaktı eğer dönüşen biri olsa bağ kopardı. ve bir önceki bölüm sonunda bir türlü ısınamadığımız Matt'ın kanima efendisi olduğu ortaya çıktı.
 Gelelim bu bölüm önce en büyük merakımızı gitsin Derek hala alfa ama Peter da öyle. geçmişe yolculuk yaptık bol bol. efendi olayını Jackson'un kamera istemesiyle başladığını öldürülenlerin Isaac'ın evinde parti yaparken içkiyi fazla kaçırıp yüzme bilmeyen Matt'ı havuza atanlar olduğunu öğrendik. Bu arada scott'un annesi oğlunun kurtadam olduğunu öğreniyor.bence tepkisi biraz ölse daha iyi olur gibiydi. Allison intikam yeminleri modunda bence Scott bile tehlikede. Yani sanki annen de melekti dedesi öyle bir nutuk çekti ki...Scott megerse gerard için köstebeklik yapıyormuş.yani sen şu adamın hası Derek dururken...Belki Gerard tehdit etti ama sen scott çift taraflı olabilirdin. Derek de bu durumu öğrendi bakalım neler olacak. acımasız yalancı ikiyüzlü Gerard Matt' suda boğunca biraz rahatladık hatta olaylara tanık olan tek kişi uzaktan izleyen Peter bile rahatladı ama daha sonra Kanimayla aralarında bağ kurdu (bu arada bu durumda gerard'ın elinde patlayabilir çünkü bu bağ olayı diğer kişiyide  yavaştan kanimaya dönüştürüyor)  tabi hepimiz için bir darbe hatta komplocuların üstadı Peter bile şok yaşadı. Bölüm boyunca stiles sayesinda tebessümde ettik Matt kurtadam avcı kanima dolu bir yerdeyiz ama sen neye dönüşüyosun çözemedim dediğinde berbat bir kardanadam ama sadece kışları mevsimsel bişey yani demesi gerçekten güzeldi. Gelecek bölüm Peter ve Lydia izleyeceğiz diye umuyorum.Sizlere şimdiden iyi seyirler...



2 yorum:

  1. yabancı dizi izle 'me sitelerinin artışı ile bloglarda renklendi ilk kez ziyaret ediyorum blogunuzu güzelmiş.

    YanıtlaSil