16 Ekim 2015 Cuma

HEROES REBORN 1. SEZON 4. BÖLÜM

Fazlasıyla gizemli bir bölümle kaldığımız yerden devam ediyoruz,geçen bölümü daha çok beğendiğimi bu bölümünün biraz yavan kaldığını ve gizli kapaklı mevzularının tavan yaptığını ekleyeyim.En büyük gizem Noah Bennet'in sildirdiği anılardayken akabinde,Malina ve Müslüman eğiticisinin dünyayı neyden kurtaracakları alıyor.Tommy Clarke'in yaşayacakları da merak uyandırıcı.Ayrıca promo göründüğü halde kendisini göremediğimiz Hiro Nakamura ise en çok beklenen unvanını elinde bulunduruyor.
Gelelim cephe cephe neler olmuş onu anlatmaya.
Tommy Clarke
Kazadan sonra annesini hastaneye ışınlayan Tommy bu seferde bulunmayan kandan dolayı sıkıntı yaşar ve annesiyle kan gruplarının uyuşmasını umut ederek Evo olduğu anlaşılacak olmasına rağmen kanını verip kan grubu testi yapar.Kanı uyuşmaz ama doktorun verdiği bilgiyle ışınlanıp,6 saatlik yoldaki kanı getirir.Lakin bu hengamede Evo olarak damgalanmıştır ve polis onu bulur.Işınlanırsan annen kanı alamaz diye tehdit eder.Bakalım gelecek bölümde akıbeti ne olacak?

Luke-Joanne Collins
Hala beni sinir etme rekorunu elinde bulunduran Joanne listedekileri teker teker öldürürken Luke dayanamayıp gücüyle listeyi yakıyor.Joanne şokta adamı öldürmeye bile meylediyor,ama son dakika vazgeçip arabayı terk ediyor.

Katana Girl-Ren
Dizinin en renkli karakterleri Amerika'nın yolunu tuttular ve Ren'in oldukça popüler bir kanalı olduğunu öğrendik.Hatta Ren takipçilerini Amerika'da buluşmaya davet edip Katana Girl'in binaya daha kolay girmesine yardımcı olacak bir plan geliştirdi,plan şimdilik düzgünce ilerliyor.Bakalım Katana Girl babasını kurtarabilecek mi?

Carlos Gutierrez
Abisinin yerine adım adım geçmeye çalışan Carlos'un en büyük destekçisi rahip ve yeğeni ne yazık Evo'ları yakalayan polis tarafından yakalanır.Açıkçası dizinin en heyecansız,meraksız kısmı bu karakterlerin bölümünde dönüyor.

Malina
Dünyayı kurtarmak bu kızımızın elindeymiş,ama destekçileri olacakmış inanılmaz rahatladık yani. Malina ve Müslüman gölge(gerçi selamı yanlış veren ) kutuplardan dünyaya açılıyorlar.Ve diğer karakterlerimiz bir araya getirecek ikili olacaklar gibi bir his var içimde.

Molly Walker-Noah Bennet-Quentin Frady-Taylor Kravid 
İşte olaylar bu dörtlüde bitiyor.Noah ve Quentin Taylor'u kendi tarafına çekmeyi başarıyorlar ve hep birlikte Evo'ların kilitlendiği yere gidiyorlar.Molly,Francis ve daha bir çok Evo'nun Erica'nın elinde olduğunu anlıyoruz.Molly diğer Evo'ların aksine uyanık ve Noah ile konuşuyor.Her zamanki dünyayı koruma kurtarma mevzusuna eklemeler de yapıyor.Mesela bir kişinin yerini söylememeyi başardığını.En sonunda ise Noah'dan aldığı silahla kendini öldürüyor.Geride pek çok soru işareti bırakarak.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder