8 Aralık 2016 Perşembe

PERCEPTION 3. SEZON 9.BÖLÜM

Donnie bölüm başlarında güzeller güzeli Shelby tarafından meclis üyesi adaylığı teklifi alır,  teklifin üstüne hemen atlamasa da teklife sıcak baktığını anlarız. 
Ardından Kate ile buluşmaya gider ve olanlar olur. Bir nişancı FBI binasına ateş açar ve bir ajanı yaralar. Nişancının tüfeğindeki sayıları yorumlaması için Pierce’i işin içine sokan Kate, Pierce’in nişancının X-Ray cihazını hedef aldığını iddia edince bir hayli şaşırır.

Yetkililer ısrarla ajanların hedef alındığı iddia etse de Pierce bildiğinden şaşmaz ve kendi araştırmasını yürütür. İpuçları inceleyen Pierce nişancının sayılara takıntılı olduğunu anlar bu esnada gelişen bazı olaylar Kate’in de Pierce’e hak vermesini sağlar.
 İkili radyasyon konusunda şikayetçi olanları tarayarak X-Ray cihazını hedef alan kişiyi bulmaya çalışır. 
Bu arayışın içinde Shelby ile Kate seçim kampanyası üzerine Kate için can sıkıcı olabilecek bir sohbet gerçekleştirirler. 
Kate bazı sebeplerden Donnie için önemli olan yemeğe katılamaz ama işin aslı Kate Donnie’in kendisini tekrar aldatacağından korkmaktadır. 
Bakalım sayılara takıntılı bu nişancıyı bulabilecekler mi, Donnie Kate ilişkisi bozulacak mı?

Gizem unsuru olmayan ama Pierce’in karakterinde insanlarla tanışacağımız ve radyasyon konusunda fikir sahibi olur, Amerika’da elektronik araç kullanılmayan bir yer olduğunu öğreneceğimiz farklı bir bölümdü. 
Onun dışında Kate ve Donnie ilişkisinin sağlam olmayan temeller üzerine kurulduğunu, daha doğrusu Kate’in her şeyden şüphelenip huzurunu kaçırdığını görüp finalde ikilinin durumu ne olacak diye merak ettiğim de doğrudur.  

4 yorum:

  1. Ne kadar enteresan bir dizi gibi görünüyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok fazla enteresan değil ama bazı bölümleri güzel :)

      Sil
  2. perception ın algı olduğunu biliyorum psikolojiden o kadar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında ilgini çekebilir ilk bölümlere bir şans ver istersen :)

      Sil