14 Mart 2014 Cuma

TEEN WOLF 3. SEZON 20. BÖLÜM

22.  bölümün yayınlandığı 23. bölümün kapıda olduğu şu günlerde Teen Wolf'u ne yazık ki düzenli izleyemediğim için 20. bölümün analizi bu kadar geçe kaldı. Biraz yoğun olduğum için  bu analizi  kısa keseceğim. 
Spoiler...
Stiles kendini Eichen Evin'inde (Barrow'un kaldığı akıl hastanesi) buluyor. Her ne kadar bunun herkes için güvenli olduğunu düşünüp kendisi istemiş olsa da hastanenin hiç güvenli olmadığı anlaşılıyor. 
Oliver adlı bir oda arkadaşı olan Stiles burada Malia ile karşılaşıyor. Üstelik aralarında ciddi bir yakınlık yaşanıyor.

 Sonra Stiles bodrumu keşfediyor. Daha önce nogitsune ile kaldıklarını zannettiği mekanı. Bodruma Malia ile ulaşıp nogitsuneye benzer birinin çürümüş cesedini buluyorlar.Bu esnada nogitsune tarafından kontrol edilen Oliver Malia'yı rehin alır Stiles ise Malia için bedenine nogitsunenin girmesine izin verir.
Öte yandan Chris ve Dereh hala karakoldadırlar. 

Öldürelen yakuza patronunun cinayet delilleri taşınmaktadır.  Scott ve Allison bu deliller arasından Shugendo Parşömenini ele geçirmek istemektedir. Çünkü nogitsuneniyi Stiles'ten ayıracak bilgi bu parşömendedir. Parşöemenin bir taliplisi de Kincaid'dır (Isaac ile sialh alırken buluşan adam) 

Delili kaçırmaya çalışırken Kincaid'de olaya dahil olur ve Kira,ikizler ve Lydia'nın bulunduğu kavgada Kincaid yenilir ve parşömen ele geçirilir. 

Parşömendeki bilgi Stiles'in vücudunu değiştrimek gerektiğini vurgular. Scott ise bunu kurda dönüştürmek olarak yorar.
Stiles'in kendini Malia için feda ettiği sahneler oldukça dokunaklıydı. Ayrıca nogitsuneden kurtulmanın yolunu bulmuş olmanın rahatlatıcı olduğu inkar edilemez.(Her ne kadar kötü Stiles oyunculuğu ile göz doldursa da) Ayrıca Scott'un alfalık güçlerini yansıtamadığını Kira'nın ise güçlerini çabucak sahiplendiğini fark ettik. Son olarak gerek Peter'ın kızı olması gerek Scott'a dönüşmek için ihtiyaç duyması sebebiyle Malia'yı sık sık göreceğiz gibi duruyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder