30 Aralık 2014 Salı

THE ORIGINALS 2. SEZON 3. BÖLÜM

Spoiler...
 Esther ve Finn'e olan nefretimin resmileşti bir bölümdü.
Esther Elijah ve Klaus ile bir akşam yemeği ayarlar.
İki köken hemen plan kurmaya başlarlar.Elijah Marcel'e gider ve bir cadının ona  yardım etmesini ister. Marcel ise yeni vampir yaptığı Gia'ın Elijah'a eşlik etmesini sağlayarak,Elijah'ı Lenore adlı cadıya gönderir.
 

Elijah Gia'a öğretmen olarak atanmıştır ve bu durumdan hiç hoşnut olmasa da Gia'ı cadının istediği pitonu bulmak için görevlendirir.
Bu arada cadıdan ne istiyorlar derseniz  ruh damgalama yapmasını istiyorlar. Bu sayede bedenden bedene atlayabilecek olan annelerinin yeni bedenini bilebilecekler. Klaus ise cadının istediği diğer şeyin yani ruhu damgalanacak olan cadının büyü yaptığı bir objenin peşine düşüyor.
Bu obje ise Esther'in Klaus'a çocukken yapıp verdiği kuşlu kolyedir. Klaus bu kolyeyi daha çocukken Marcel'e vermiştir.
Marcel tabi ki kolyeyi sakladığı için Klaus ve Elijah büyüyü yaptırabilmek için en önemli şeyi elde ederler. Ama bu seferde Finn cadıyı kaçırır.
Hayley ise Oliver ile geçen bölümde anlaşmasının meyvelerini topluyor. Oliveri kendi taraflarına çekmek isteyen Esther ondan cadıya işkence yapmasını istiyor. Oliver ise Finn ve Esther yemeğe gidince Hayley'i çağırıyor.
Ve Oliver'e döverek cadılar Lenore'i kaçırdılar pozisyonu verirler. Hayley cadıyı alır ve ruh damgalama büyüsüne başlarlar.
Ve Kol hariç aile kavuşur ve yemek masasını doldururlar. Hasret gidermenin (!) ardından kavga çıkartacak gerçek ortaya çıkar.
Meğer bu kuşlu kolye Klaus'un gücünü bastırmaktan başka bir işe yaramıyormuş. Garibim Klaus ise bu kolyeyi yıllarca takarak babasının karşısında güçsüz,ezik kalmış.Tabi Klaus bunu anlar anlamaz kavga çıkartmaya hücum eder ama annesi çoktan beden değiştirmiştir.
Esther'in yeni bedeni ise tahmin ettiğiniz gibi Lenore'un bedenidir.Hayley büyü tamamlandığı için el işaretinin sayesinde gardını almaya çalışır.
Hatta kökenler de ona desteğe gelir. Ama Lenore Hayley'in içine şüpheyi düşürür. Sana yeni bir beden vereceğim,eğer istersen der.Ardından çeker gider. Hayley ise bu teklifi bayağı değerlendirir hatta bu durum kökenlerin de dikkatini çeker bakalım sonu ne olacak.
Elijah ise Gia'a ilgilenmeye ona yol göstermeye başlar,bakalım ne olacak.
Ve Esther planını açıklar oğullarının elinden her şeyi alıp onları yeni bir beden istemeye muhtaç edecektir.

Esther senden nefret ediyorum rahat bırak kökenlerimi huzur ver adamlara...Zaten bitanecik Klaus'un çocukluğunu mahvetmişsin,sonra bir sürü halt yemişsin hala konuşuyorsun milletin karşısında. Neymiş kökenleri vampirlikten kurtaracakmış cart curt,umutlarını ellerinden alacakmış,hayır alamazsın onların elinde nur topu bir "Hope" var. Neyse fazla uzatmadan  Esther'e olan nefretimi belli etmiş olayım,ayrıca Ester'in planlarını hayata geçirememesini de dileyim ve yazımı sonlandırayım.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder