7 Ağustos 2013 Çarşamba

ELEMENTARY 1.SEZON 12. BÖLÜM (M.)

Pek çok Sherlock Holmes sever orada bir M. adı geçince olayın içinde Moriarty olduğunu anlar. Bu bölüm Sherlock ezeli düşmanı Moriarty karakterinin adının ilk kez geçtiği bölüm olma özelliği taşıyor.
Yazım bölüme ilişkin spoiler içerir.
Watson son günlerin anısına bir konuşma yapma derdindeyken Sherlock Watson'un odasını arı kovanı yapma derdinde.Watson'un terapisti ile de bu bölümde tanışıyoruz.



 Sherlock'un Londra'da yakalamaya çalıştığı ama uyuşturucuya takılınca elinden kaçırdığı seri katil New York'ta iş başı yaparsa nasıl olur?
Holmes onlarca polisi karşısına alıp katili yakalamak adına küçük bir söylev verir. Dile kolay adam tam 37 kişiyi öldürmüştür.Ve M. imzalı notlar bırakmıştır polislere...

İşin garibi dizinin ilk sahnesinden bu yana katili görebilmemiz olayları daha farklı bir hale getirir. Acaba Moriarty olaya nerede dahil olacak yok M. Moriarty mi acaba? soruları ile boğuşurken olaylar gelişir ve M.'nin Irene Adler'inde katili olduğunu öğreniriz.
İntikam ateşiyle yanan Sherlock'u Watson ne derece durdurabilecek merak konusu olurken olayların altındaki bit yeniği ortaya çıkar. 
Meğersem katil Irene'i öldürmemiş hatta kendisi Moriarty tarafından tutulmuş bir kiralık katilmiş.
Artık Holmes yepyeni bir soruyla baş başa kalır.Moriarty???

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder