14 Ocak 2014 Salı

THE ORIGINALS 1. SEZON 9. BÖLÜM

SPOİLER...
Geçen bölümde Marcel'in elinden krallığını almayı başaran Klaus bu bölümde tahtına oturuyor. Önce bir yemek düzenliyor ve Marcel'in vampirlerini topluyor. 


Vampirlerin bebekle ilgili melez kehaneti yüzünden yaşadıkları şüpheyi dindirmek için kurt adam avına gönderiyor. Bu avın ailesine zarar vereceğini düşünen Hayley endişeli. Ama Elijah ve Rebekah Hayley'in soyuna dokunulmaması için gerekli önlemleri alıyor.

Rebekah ise  Marcel'e hala akıl vermektedir.
Davina'da Klaus'un yeni evine yerleştirilmiştir.Ama bu yerleşme uzun sürmeyecek emin olun.
Cami ise Klaus'un hafızasına dokunmasına ısrarlarla karşı gelmektedir.
Klaus yeni lider olduğu şehrin üst tabak insanları ile anlaşma masasına oturur.Söz konusu Klaus olduğu için anlaşma falan olmaz elbette.İnsanlar buna misilleme yapar Klaus'ta Marcel ile hepsini öldürür.
Tabi ki olaylara dahil olmayan Peder Kieran'ı yeni insan heyeti kurmak için kullanır.(Tabi Cami ile akrabası olması da bir faktör inkar yok şimdi.)

Klaus'a ihanet eden ve şimdi korkudan titreyen Josh halen Davina ile arkadaşlığını sürdürmektedir.Hayley ve Josh sayesinde cadı Agnes'in öldüğünü öğrenen Davina artık kullanılmaya son verme kararı alır.
Elijah ve Rebekah ise kurt sürüleri ile ilgilenirken Klaus'un öz babasının soyunu bulmuş olma ihtimali ile karşılaşır.Tabi vampirlere karşı tükürdüğü yalamaktansa Peder'i araya sokar. Peder ise Cami'yi şehirden gitmeye ikna ederse bu işi halledeceğini söyler. Klaus Cami'nin hafızasını komple siler.Ve şehirden gitmeye şartlar.Ama Davina yardım için Cami'nin kapısını çalar ve onun hafızasını geri getirir.
Marcel ise Klaus'un ona krallığı eşit yönetelim diye ettiği  teklifi kabul edeceğini Rebekah'a söyler. Rebekah yine ihanete uğrar. Ama bir sırrı açıklayacağına ilişkin tehditte bulunması kafaları karıştırır.

Her zamanki gibi şahane bir bölümdü.Özellikle Cami bu bölümde takdirimi daha bir kazandı senden çok şey bekliyorum. Klaus'un baba tarafını da tanıma şansını erişeceğiz gibi görünüyor. Hayley-Elijah ilişkisi nasıl bir yolda ilerliyor bilmem sonu iyi görünmüyor. Ve en önemlisi Rebekah büyü bir sırdan bahsetti ki şu an ki en büyük merakım o.
Görseller The CW sitesinden alıntıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder