28 Ağustos 2013 Çarşamba

GİZEMLİ OYUN-RACHEL GIBSON


Kitap Künyesi
Adı:Gizemli Oyun
Yazarı:Rachel Gibson
Yayınevi:Martı Yayınları
Sayfa:303

Rachel Gibson'un 4 yazarın hayatını anlattığı 4 kitaplık serinin ilk kitabı ve benimde okuduğum ilk Rachel Gibson romanı.
Lucy,Clare,Adele,Maddie adlı farklı türlerdeki romanların yazarları karakterlerimizden Lucy'nin hayatını konu oluyoruz bu kitapta.
Lucy Rothschild esrarengiz roman yazarıdır. Yeni romanı öldür.com için gerekli olan karakterler ile gerçekte tanışma kararı almış ve internet üzerinden tamamıyla sahte bir kimlikle pek çok kişiyle buluşmuştur.Sadece bir kere buluşma ardından kitabında karakteri öldürme....
Son buluşması Quinn tesisatçı,eşini 1 yıl önce kaybetmiş biri ama Lucy'i kendine hayran bırakacak kadar yakışıklı. Lucy böyle bir adamın bu yakışıklılığı ile internet üzerinden bir ilişki aramasına,"bu işin isinde bir iş var" gözüyle baksa da kendini ona kaptırmaktan alıkoyabilecek mi acaba ?
Ouinn McIntyre cinayet masası dedektifi. İnternet üzerindeki buluşmalarının tek amacı bu yolla buluştuğu kişiler öldüren nefessiz seri katiline denk gelmek. Pek çok buluşmanın ardında şüpheler Lucy üzerinde yoğunlaşsa da Lucy'i ile randevusunda onun güzelliğine kapılıp giden Quinn için bu geri planda kalan bir ayrıntı olur.
Acaba ikilinin sonu ne olacak?

Bu ikilinin yalanlarla başlayan aşkı ve gizemli cinayetlere örülü güzel bir kurgu.Merakınız kitabın bir solukta okunmasını sağlayacak kadar yüksek düzeyde olacak.Gizemlerle dolu,yalanlara rağmen ayakta kalmaya çalışan bir aşkın hikayesi okumak isteyenlere tavsiye edilir.
Acaba en büyük aşklar yalanlar ile başlayabilir mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder