27 Haziran 2015 Cumartesi

THE VAMPIRE DIARIES 6. SEZON 17. BÖLÜM

Spoiler...
Stefan'ın insanlığını kapattığından haberdar olan Damon çıldırma aşamasındadır,üstüne bir de Elena gelip Caroline'in insanlığını açmasının yolunun Stefan'dan geçtiğini anlatınca siz hayal edin Damon'u.
Damon Elena'a deşici annesinden  bahsediyor,Stefan'ın annesini çok sevdiğinden falan.Elena'da bunun üzerine diyor ki "Hadi anneni getirelim,o Stefan'ın insanlığını Stefan'dan Caroline'in insanlığını açsın."
Damon bu mantıklı varsayım üzerine kolları sıvıyor.
İnsanlığı kapalı olmasına rağmen 1 yıl sonra insanlığını açtığında hiçbir pişmanlık yaşamak istemeyen Caroline her türlü pisliğin üzerini örtmeye çalışıyor.
Hatta müzikalde rol almak için seçmelere bile katılıyor.
Ama Stefan müzikal şefini öldürünce başına büyük bir dert aldığını anlıyor.
Stefan insanlığını kapatmasına neden olan Caroline'in de büyük bir yıkıma sebep olması için elinden geleni yapmaya başlıyor.
Damon ise 1903 evrenine gitmek için Bonnie'i ikna ediyor.
 Bonnie Kai ile konuşup yükselticiyi kullanmasını sağlıyor .
Elena'da bu partiden eksik kalmıyor.
Toplanıp 1903 vardıklarında Bonnie ve Kai o evrende yükselticiyi bulmak için büyü yapıyorlar,Elena ve Damon ise Lily'i bulmaya gidiyor.
İkili Lily'i buluyor. Garibim sırf o evrendeki kan yetsin diye haftada iki damlacık kan içiyormuş. Bütün bu muhabbet sırasında Damon annesine bolca laf çakıyor.
Sonra annesinin daha kaçık olduğunu anlıyor. Meğer kadının yanında 6 tane daha vampir arkadaşı varmış,onlar kan yok diye kuramaya razı olmuşlar,şimdi kadın onlarsız çıkamazmış.
Bonnie ise Damon ile yaptığı plan üzerine Kai'i bıçaklayıp o evrende bırakıyor,kısasta hayat var.
Ayrıca Damon itelemesi yüzünden Lily'de can ciğer arkadaşlarını orada bırakıyor. Fark şu ki kadıncağız tekrar döneceklerinden emin.
Enzo ise Alaric ile Stefan ve Caroline'i yakalamaya çalışıyor.
Sebebi ise Stefan'dan intikam  alınca Stefan'ın üzülmesi için Stefan'ın insanlığını açmak. Ama iş fos çıkıyor. Enzo'da Sarah ile yollarını ayırıyor.
Caroline ise gelişen olaylar sonucu kendini Stefan'ın kontrolsüzlüğüne bırakıverir.
Sonları ne olacak bilinmez.
Lily ise 1903'e tez vakitte döneceğine inanırken Bonnie Damon'a asla dönmeyeceğiz değil mi der.Ayrıca ona 1994 evreninden bir hediye getirir. Vampirliğin tedavisi....

Bu bölüm tamamıyla  bolca soru işaretini oluşturup sezon finaline kadar çözme amacıyla çekilmiş.
1903 evreni Kai ve kurumuş vampirleri,vampirleri bilmem ama Kai orada bırakılacak adam değil,dönecek dönmeli. Muhtemelen diğer vampilerle döner ve huzurumuz kaçar. Lily deşiciliğe yeniden dönüş yapar mı bilmem ama bana hiç tekin gelmedi. Caroline ve Stefan insanlıkları açılan kadar ne naneler yer tahmin edemiyorum ama Caroline'in insanlığı kapalıyken bile bu kadar mükemmeliyetçi olması zırvalığını daniskasıydı.
Peki tedavi??? İşte hepimizin merak ettiği nokta tedavi Elena'a mı kısmet olacak yoksa gene sürpriz bir şeyler mi olacak?Bekleyip göreceğiz.

2 yorum:

  1. en son Alacakaranlık serisinden sonra hiç vampirli bir şey seyretmedim bu diziyi de bir kez oğlum bakınırken görmüştüm ama denk gelmiyorum hiç.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Artık vampirli diziler artıyor,illa bunu izlemeniz şart değil oldukça uzun soluklu olduğundan vakit bulamayan biriyseniz sıkıntılı olur zaten :)

      Sil