22 Kasım 2015 Pazar

THE VAMPIRE DIARIES 7. SEZON 6.BÖLÜM

Spoiler...
3 yıl sonrası,Damon ve Alaric'in yanındayız. İkilinin arasında geçen muhabbetten bizi şok edecek gerçek ortaya çıkıyor.Caroline Forbes'in nişanlısı Alaric'miş.


Seyirci tayfası gene şok gene iptal.Gerçi bölüm sonunda bazı şeyler azıcıkta olsa oturdu.
Günümüzdeyiz.Stefan kabusunda olmayan oğlunu ormanda kaybettiğini görüyor ve uyandığında ise karşsında Caroline'i.Kabusu Caroline'e açıklamasına gerek kalmıyor çünkü Valerie bornozuyla meydana çıkınca durum bir anda o yöne kayıyor. Stefan yarım yamalak bir açıklama yapıyor ve Valerie'in Julian'dan kaçması gerektiğini söylüyor. Caroline ise Valerie'in kaçma planını hazırlama görevini üstleniyor.
Lily Julian'a oğullarından bahsedince ikili barışma partisi şeklinde bir parti yapıp,Stefan,Damon,Bonnie,Matt ve Enzo'u davet ediyorlar.
Caroline Valerie'i dünyanın bir ucuna şutlamaya çalışırken Valerie boş durmayıp nifak tohumlarını ekiyor.
Julian kasabada daralan Nora'a Lily'i daha esnek olması için iknaya çalışacağı sözü verir.
Damon ve Stefan arasında ise Julian'ı öldürme konusunda ayrım çıkar. Damon Lily'in Julian'a iyice alışmasından sonra onu öldürmek istemektedir,Stefan ise hemen.
Bunun üzerine davete gitmek istemeyen Damon,Stefan'ı engellemek için davete katılır. 
Enzo ile Bonnie ise kapıda karşılaşır,Enzo Bonnie "bu akşamki randevum sensin" diye takılır. Bonnie Lily'e ateş püskürür.Malum Elena'ı bir daha göremeyecek olmasının sebebi odur.
Julian ve Stefan muhabbeti ilerletir,Damon Julian'ı öldürüleceği konusunda uyarır.
Jo cephesinde işler hiç parlak değildir,Jo bir anda ciddi manada hastalanır. 
Julian ise Carlos'un arabasını aramaktadır hatta bunu duyan Enzo "önce ben bulacağım o arabayı" havasına girer.
Valerie ve Caroline Jo ile ilgilenir,Valerie vampir ruhunun insan bedenini taşımadığını söyler.
Anlayacağınız Jo'un dirilmesiyle ölmesi bir olur ve ölürken Jo'un Aleric'e edemediği vedayı eder.
Julian Mary Louise'i sınırları aşmaya ikna eder.
Bonnie ısrarla liseyi soran gencin peşine düşer.Bu yolculukta Damon'u etkisiz hale getiren Matt da ona eşlik eder.
Damon'u etkisiz hale getirdikten sonra Julian'a saldıran Stefan araya Lily'in karışmasıyla intikamını alamaz üstelik Damon'da ortama teşrif buyunca Julian ikisini karşısına alıp bir ayar veriyor ve en sonunda iki kardeşi yerden yere vuruyor öyle ki Lily araya girmese Damon sizlere ömür olacaktı.
Bonnie ve Matt'ın liseyi arayan genci takibi pek iyi sonuçlanmaz ve ikili kafirlerin kan kaynağına ulaşır.

Valerie Alaric'i izlemekten bitap düştüğü düğün videosunu izler ve Gemini Meclisinin söylediği büyülerin Kai'i hapsetmek için değilde Jo'un ikizlerini başka bedene transfer etmek için olduğunu anlar.Ve Alaric'e durumu anlatıp,ikizlerin kimi bedeninde olduğunu anlamak için büyü yapmak istediği söyler.
Damon ve Stefan söz dalaşına başlarlar en sonunda Stefan ona Valerie'in mevzusunu anlatır ve Damon Julian'ı hemen öldürelim moduna geçer.
Lily ise Julian'a sağlam bir ayar çeker ve oğullarımı ölü görmek istemiyorum der.Julian'da hemen yelkenleri suya indirir tabi ki.
Valerie büyüyü yapar ve sonuç üçlüyü şok eder,bebekler Caroline'e transfer edilmiştir.

Bölümün başındaki sahneden Caroline-Alaric nişanlılığını öğrenmiştik,bölüm sonunda ise sebebini öğrendik. Açıkçası Caroline'in gerçek yaşamında hamile olmasını fırsat bu fırsat diye değerlendiren senaristler bizi şaşırtmayı başardılar.Ama kafamızda soru işaretleri de yok değil,Caroline'in vampir bedeninde o bebekler nasıl büyüyecek ve doğacak?Gemini meclisi nasıl bir büyü ile bu sağlamış bir hayli ilginç bir durum.
Julian geldi bütün kafirler gözümde melek oldu resmen ne kadar sinir bozucu bir adamdır ya, Lily ise her daim evlatlarının canına kastedecek adamlar bulmayı başarıyor.
Bonnie ve Matt'ın keşfi savaş çanları çaldırmasa bari.Ayrıca bu kadar şaşıracak bir durum yok,5 vampir ve insansız kasaba söz konusuysa muhakkak acımasız bir yöntemle kan kaynağı edinecekler.
Damon ve Stefan'ın Julian'ı öldürme çabaları gerçekten heyecanlı ve renkli olacağa benziyor.

12 yorum:

  1. bu içeriklerden ne zaman anlatsan rüyana girmiyorlar mı diye merak ediyorum:)))))))))
    Şaka bir yana Alacakaranlık serisinde ki gibi düzeyli mi ilerliyor yoksa kanlı vahşet için de görüntüler mi var. Bahsettiğim seriyi de çekinerek izlemiştim ama çok beğenmiştim. bu da öyley se bakabilirim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu biraz daha vahşi diyebiliriz,bir de senaryo bazen çok saçma ilerleyebiliyor ben artık başladım bitireyim hevesiyle izliyorum gerçi bu sezon topladı biraz ama bakalım,bu arada hayır rüyama girmiyor :)

      Sil
  2. Bir türlü sevemedim bu seriyi.

    YanıtlaSil
  3. Ben bu diziye 3 kere başladım 3'ünde de izeleyemedim. Nedense sevemedim ben de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen oluyor böyle eğer uzun soluklu bir şeyler izlemek istemiyorsanız bulaşmayın şimdilik derim zaten :)

      Sil
  4. Hello Everybody,

    Below are the most recommended BTC exchangers (BUY/SELL):
    Coinbase: $1 min. exchange
    CoinMama

    Get free Bitcoins with the best bitcoin faucet rotator:
    BEST Faucet Rotator

    YanıtlaSil
  5. 8. Sezon sonunda henuz zaman ayirabildim.damon dizi icin oturmus bir karakter ama3. Sezondan sonra olaylar biraz abartilmis ask ve kaos birarada ama cok fazla abarti var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dizi ne yazık ki kendini aşırı tekrar etmeye ve aşk üçgenleriyle tat kaçırmaya başladı bakalım finali nasıl olacak :)

      Sil
  6. Yanıtlar
    1. İkizlerin annesi Jo babası Alaric, kanlı düğünde meclis Jo'nun bedeninden ikizleri Caroline'in bedenine taşımış.

      Sil