11 Temmuz 2013 Perşembe

ÖLÜM OYUNU -AGATHA CHRISTIE

Pinuccia'nın Kitapları blogunun ev sahipliğini yaptığı yazar aylarında Temmuz ayı yazarı Agatha Christie                 oldu.En çok sevdiğim 3 yazardan biri olan Agatha Christie etkinliğine katılmadan olmaz.Temmuz ayında kim ne okumuş ne okuyacakmış onun için buraya 

Kitap Künyesi
Adı:Ölüm Oyunu
Yazarı:Agatha Christie
Yayınevi:Altın Kitaplar
Sayfa:176


Pos bıyıklı, Belçikalı dedektifimiz Hercule Poirot yeni bir macerayla karşımızda. Üstelik bu sefer tatil için gittiği Kaçakçılar Adası'nda bulur cinayet onu.
Adada kimi Amerikalı,kimi ünlü bir terzi,kimi bağnaz bir rahip olan kişiler tatil yapmaktadır. Bunların içinde pek çok erkeğin beğenisini kazanan bir aktris vardır. Arlena Stuart evli bir bayan olmasına rağmen adada tatile gelen başka bir erkekle samimi davranışlar sergilemektedir. Üstelik o erkekte evlidir. Tabi ki ada bu olayla çalkalanmaktadır. En sonunda Arlene ölü bulunduğunda cinayeti çözmek Hercule Poirot'a kalır.
Her zamanki gibi mükemmel bir kurgu vardı.Sebep ,cinayetin nasıl işlendiği ,Poirot'un ipuçlarını değerlendirişi...
Kesinlikle tavsiye edilir bir romandı.

4 yorum:

  1. Demiştim bu roman harikaydı cidden kurgusu süperdi okuduğum en iyi romanıydı yazarın bakalım yazarı okumaya devam ediyorum bakalım tahtını alabilecek başka roman çıkacak mı

    YanıtlaSil
  2. Bilmem bunlar içinde okudukların var mı ama ben en çok bunları beğenmiştim.
    Miss Marple klasiklerinde ne beğendiklerim:Ve Ayna Kırıdı ,Porsuk Ağacı Cinayeti ,Cinayet İlanı
    Poirot klasikleirinde en beğendiklerim ,Ölüm Diken Üstünde , 3 Perdelik Cinayet , Cinayet Alfabesi ,Noel'de Cinayet.

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar,
    Bloğunuzu çok beğendim ve izlemeye aldım. Bana da beklerim. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgilerimi bıraktımmmm......:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler hemen ziyaret ettim zaten :)

      Sil