12 Ağustos 2015 Çarşamba

THE ORIGINALS 2. SEZON 13. BÖLÜM

Spoiler...
Hope'in yerine bulmak için çabalayan Finn'e hiç ummadığı bir kardeş eli uzanır Freya...Hatun gelir gelmez Klaus'a düşman kesildi hemen.
Finn Marcel'den Hayley'in kanını getirmesini ister,yoksa adamlarını teker teker öldürecektir. 
Rebekah ve Klaus kavuşur kavuşmaz atışmalarına başlarlar.

Finn tarafından lanetlenen Kol olaya dahil olur ve Klaus'tan yardım ister.
 Klaus onun zihnine girip,Finn'in yaptığı büyüyü bulacağına Kol'un kendine hançer saplama planlarını öğrenir,her zamanki gibi öfkeli bir çıkış yapar Kol da oradan ayrılır.
Hayley cephesinde ise olumlu gelişmeler var,bazı sürü liderleri Jackson'u alfa kabul etmeye karar vermişler,amaç düğünden sonra Hayley'in gücünü alabilmek,bir ayin yapılıyor bu sıralarda Hayley kendisini takip eden Marcel'i yakalıyor,Marcle ona durumu anlatınca o da oyalama işi için Jackson'dan kan istiyor.
Hope kazara alnını yaralar,kızımız ağlarken Cami'de Elijah'a fiziksel meşguliyet verir.

Finn ise Kol'u arayıp Klaus'un kanını ister,karşılığında laneti kaldıracaktır.Kol bunun üzerine Klaus'un kanını almak için mekan basar,ama gelişen olaylar Klaus'un Kol'un gönlünü almasıyla sonuçlanır.
Zaten Kol'da lanetin döndürülemeyeceğini ve Finn'in yalan söylediğini bilmektedir. Tabi bu hengamede malum sırrı merak eder ama kardeşler her şeye rağmen ser verir sır vermezler.
Kol onları Finn ile buluşacakları yere getirdiğinde,Finn'in Hope'in yerini çoktan öğrendiğini sırf kendilerini oyalamak için böyle bir işe giriştiğini anlarlar,üstelik Kol'da Hope'in yaşadığını öğrenir bu vesileyle.
Bu sefer Finn'i bitirme planını Kol yapar.
Zaten Finn'de Elijah'ın yanına varmıştır.
Ama Cami Hope'i alışverişe çıkarmıştır,telefonunu da yanına almayı unutmuştur.Bu arada Cami Hope'in yara izinin kaybolduğunu görür,bunu da Elijah'ın kanını vermesine yorar.
Kol'un planı ise Finn'in güç aldığı kişilere bir yenisini daha eklemektir,bu sayede aşırı yüklenme olunca cadı ya bağlantıyı kesmeli ya da ölmeye razı olmalı. Finn'in ölüp başka bir bedene geçip Hope'dan uzak kalmak yerine güçle bağını kesecektir. Kol'un anne ve babasına ekleyeceği kişi önce Rebekah olur ama yetersiz olunca Klaus kendini önerir. Büyü yapılır ve Finn'in gücü azaltılır.
Finn planları ile huzur kaçırmaya devam ediyordur ayrıca,Marcel'in vampirlerini Jackson'un sürü liderleri ile anlaşma yaptığı yerin yakınına bırakır ve vampirleri açlıkla büyüler,vampirler de alfaları bulunca saldırırlar,Hayley onları ayırmaya çalışır bu sırada Finn'in gücü kesilince ortalık durulur.

Finn evde Elijah ile yalnız kalmıştır,Cami yoldadır ve evin yakınlarındayken bir anda araba durur.
Bu esnada evde ise duru bir zihinle olaya hakim olur ve evin patlamasını sağlayarak bir çözüm bulur.
Ev patladıktan sonra arabanın çalışması Cami'in Hope hakkında yeni fikirler geliştirmesine neden olacak muhtemelen.

Gelelim bölüm yorumuma Hayley yaşananlardan sonra bu nikah hemen kıyılacak moduna geçti,durumlar onlar açısında iyi gelişmiyor Finn kurtlar ve vampirleri düşman etmek için elinden geleni yapıyor bakalım sonu ne olacak.Hope'in güçlerini normal karşıladım daha Hayley'in karnındayken Hayley'i iyileştirmişti,şimdi durumlar gayet normal,çok güçlü olacak bizim kızımız.Bir de Kol bildiğin gidici hiç hoş değil bir durum,arada kötü olsa da sevilesi bir karakterdir kendisi. Son olarak Freya gelir gelmez Klaus'a düşmanca hareketler yapmaya başladı,daha tanışmadan kötü olacak kardeşler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder