15 Kasım 2015 Pazar

KİTAPYURDU ALIŞVERİŞİM

Herkes Tüyap fotoğraflarını paylaşırken Tüyap'a gidemeyen ben yakın zamanda yaptığım kitap alışverişini paylaşayım dedim,tabi ki bu alışverişi ortalama bir Tüyap alışverişinin yakınından köşesinden geçemez.

Bakalım neler almışım?
Tess'in Gözyaşları-İlk 100 kitap 5 TL kampanyasında görünce sepete ekleyiverdim lakin sonrasında okumadığım bir tür olduğu için eklemezsem de olurmuş hissi yaşadım. 
Işınlanma Kazası-Domingo Yayınları'nın kelepir kitapları içerisindeydi ve 3 TL'ydi. Merak edip ekledim sepeti.
Kasabada Bir Cadı-Martı Yayınları'nın yenisi.Bu aralar cadılık merakı sardı beni yeni çıkanlarda görünce seriyle tanışalım bakalım dedim.
The Originals/Yükseliş-Blogumu takip edenlerin bildiği üzere The Originals dizisi severek izliyorum,kitabı çıkınca almak farz oldu yani. Hele de İlk 100 kitap 5 TL kampanyasından alınınca sevinçten ölündü.
Yedilerin Gizemi-Okumadığım Agatha Christie kitaplarını azar azar bitirme hevesim sayesinde sepette yerini aldı. Zaten çıktığı andan itibaren almak istiyordum.
Köşeye Kıstırmak-Aslında yazarın başka bir kitabını alacaktım ama baskısı tükenmiş göründüğü için sonraki seçeneğim bu oldu. Paul Auster'da tüm kitabı okunmalı yazarlar listemde.

10 yorum:

  1. Auster'in birkaç kitabını okumuştum ben de, sevmiştim :)) Originals'ı merak ediyorum lakin ben Vampir Günlükleri'nin tüm kitaplarını okumadım ve diziyi de pek izlemiyorum. O yüzden okumak konusunda çelişkideyim.
    Güle güle oku yenilerini :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Originals'ı yorumladım http://fgofilmdizianime.blogspot.com.tr/2015/11/the-originalsyukselis-julie-plec-yorum.html,not düşeyim dizi ile pek bağlantılı değil illa diziyi izlemenize gerek yok :)

      Sil
  2. güzel günlerde oku eğer instagram kullanıyorsan çekilişim var beklerim
    @kozmetikpsikolojisi

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel benim de en kısa zamanda kitap alışverişi yapmam gerek :)

    YanıtlaSil
  4. Kitapyurdu en güzel alısveriş sitelerinden biri:)
    İnşallah bu kitaplardan cok zevk alarak okursun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2 tanesini okudum pek beklediğim gibi değildi umarım diğerlerinden zevk alırım :)

      Sil
    2. Hım tüh inşallah digerini beğenirsiniz.

      Sil