18 Eylül 2012 Salı

PERCEPTION

7.BÖLÜM
  Bu bölüme kısa bir özet yapalım. Çünkü sezon finali yayınlanmak üzere ve ben 3 bölüm gerideyim.
Kısaca Pierce yükselmekte olan yargıcın aldığı tehdit mektupların inceler.Şizofreni tanısı konmuş birinin yazdığı mektuplar, Pierce'nin onu incelemeye gitmesine neden olur. Adamın aslında yargıca büyük bir sempati beslediğini, Hatta yargıcı Nemesis olarak nitelendirdiği gören Pierce Ondan bir zarar gelmez beyanında bulunur. Ama ne yazık ki yargıç öldürülür. Şizofreni olan adamda suçu itiraf eder. Peki gerçekten öyle midir, yoksa işin içinde bir şeyler var mıdır?Pierce FBI tarafından dışlansa da gerçeği aramaya başlar.Moretti yardımıyla tabi.(dip not Moretti'nin patronu ile tanışıyoruz)


  Bölümün en sevdiğim repliği, yargıcı Nemesis kıyafetiyle gören Pierce benim hayalim bile dğilsender ve halüsinasyon ise arkadaşların arasında hayalin lafı mı olur der.
   Bölümün artıları, Pierce karşısında kendi gibi birini görünce biraz iç hesaplaşmalar yaşar ve ilaç almaya bile karar verir.(İlaç olayını artık bölüm sonunda öğrenirsiniz.)
   Bizle birlikte Moretti'de Pierce'nin akıl sağlığına ilişkin bazı bilgiler öğreniyor ve Pierce ile Lewicki arasındaki ilişkinin kaynağını öğreniyoruz.

2 yorum:

  1. favori dizilerimden biri son zamanlarda kore dizileriyle eğlensemde bu dizinin yeri ayrı :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dizini ayrı bir havası var henüz başlasam da 2. sezonun daha iyi olduğunu düşünüyorum :)

      Sil