12 Eylül 2012 Çarşamba

YAZA DAMGA VURANLAR

  Bir yazı daha geride bıraktır. Ben de yazın en çok konuşulan olayları yazayım dedim. Film,dizi blogu olsa da biraz da oyuncusunun hayatına da yer vermek lazım değil mi?
 Önce Türkiye için ardında da yabancılar için En'ler hazırladım.
  Hadi başlayalım.
EN ÇOK KONUŞULAN YAZ DİZİSİ    

İŞLER GÜÇLER
Düşünmeye bile fazla gerek yok. Sosyal medyanında çok konuştuğu dizi pek çoğumuzun En İyi Yaz dizisi olarak nitelendirdiği dizi olmuştur.          
Ne yazık ki  izleme fırsatı bulamasam da Sherlock dizisine yaptığı göndermeyi izleyebildim. Çok da beğendim.





EN OLAYLI BEBEK
 KEMAL BEBEK

Tahmini gene zor olmadı. Ahu Yağtu'nun babasının o açıklamalarından sonra akıllarda yer etti.






EN ÇOK KONUŞULAN OYUNCU
ENGİN AKYÜREK

Kim ne derse desin bence en çok o konuşuldu.Hem de hiç bir şey yapmadan. Dizi kadroları oluşmaya başladıkça hep Engin Akyürek bu dizide yer alacak diye haberler çıktı. Herkes 1 hafta onu konuştu. Sonra çıktı biri yok ya öyle bir şey biz başka proje için görüşüyorduk dedi. Kaç kere tekrarlandı bilmem ama konuşuldu işte. İyi ki Engin Akyürek Fatmagül'ün suçu ne? biter bitmez şu dizide oynayacağım ya da gelecek sezon ekranlarda yokum dememiş.Dizi haberlerinin sonu gelmedi.



 EN ÇOK KONUŞULAN BİRLİKTELİK
ÇAĞATAY ULUSOY-BERRAK TÜZÜNATAÇ
Eh bu da kolaydı. Genç kızların sevgilisi Çağatay Ulusoy zamanında renkli gözlü kızlarla, bu camiadan kızlarla birlikte olmam demiş.( Valla ben diyenlerin yalancısıyım) Sonra da Berrak ile görüntülenmiş. Berrak'ın Çağatay'dan büyük olması, çalkantılı ilişkileri Çağatay fanlarını ayaklandırmakta gecikmedi. Zaten ilişkide bitiverdi.


EN ÇOK KONUŞULAN EVLİLİK
MELTEM CUMBUL-ALİCAN ÖZBAŞ

Kendisinden 14 yaş küçük biriyle evlenen Meltem Cumbul'a bir de kayın pederi kavgada söylenmeyecek açıklamalar yapınca konuşulma rekoru kırdı.



EN ÇOK KONUŞULAN  YETENEK
UĞUR ARSLAN

Benzemez Kimse Sana programın da daha ilk bölümdeki taklidiyle ağzımızı açık bıraktı. Son bölüme kadar şahane taklitler yaptı. Finalde 1. olamadı ama yarışmacıların bazıları dahil olmak üzere pek çoğumuz 1. liğin onun hakkı olduğuna inanıyoruz.




EN OLAYLI JÜRİ
 Altın Portakal bu yıl jüri başkanlığına Hülya Avşar'ı seçmiş. Biraz alaka kurmakta zorluk çeksek de ne yapabiliriz ki. Ama  diğer jüri üyeleri Levent Kırca bu seçim yüzünden jüriden ayrıldı. Kısmen de olsa sesimiz duyuldu. Ama değişen bir şey yok.



YABANCILAR
En demeye gerek yok konu başlığı yeter.
,

FİLM



Öncelikle Christopher Nolan'ın yönettiği Batman serisinin 3. ve final filmi. Zaten Nolan varlığı, Christin Bale'in oyunculuğu(alıp verdiği kilolar) falan filmi yeterince konuşturuyordu. O kadar ki eleştirmenler film vizyona girmeden yazıp çizmeye başlamışlardı. 

 Sadece film kendi başına yeterken Colorado'daki ilk gösterimde birinin silahlı saldırı düzenleyip o kadar kişiyi öldürmesi, hafızalarımıza yer etti.





İHANET

Kristen Stewart'ın Robert Pattinson'u Pamuk Prenses ve Avcı filminin yönetmeni evli ve çocuklu Rupert Sanders ile aldatması herhalde yaza değil yıla damgasını vurmuştur.Her 10 genç kızdan 8-9 unun hayallerini süsleyen Robert Pattinson'un aldatılması, üstelik aldattığı kişinin evli barklı olması konuşulmaz da ne konuşulur. 
Üstelik Pamuk Prenses'in devam filminde yönetmen aynı kalırken Kristan'a sadece küçük bir rol verebilirlermiş. Demek ki neymiş Türkiye gibi  burada da ihanetin faturası kadınlara kesiliyormuş.







BOŞANMA
 Tom Cruise ve Katie Holmes çifti. Aralarında 16 yaş fark var baştan belirteyim. Ama Tom Cruise yaşlanma belirtileri namına bir şey göstermediği için eşinden 16 yaş büyük olması pek de sorun değil. Gerçi eşi benden 16 yaş büyükken yakında ondan büyük görüneceğim psikolojisine girdi mi hep merak etmişimdir. Neyse 6 yıl aradan sonra özellikle malum tarikat yüzünden boşandılar. Tabi akla hayale gelmeyecek bir neden daha ortaya atıldı ama bence sebep belli.



EVLİLİK

Gossip Girl'ün Serena van der Woodsen'i Blake Lively bu pazar aktör Ryan Reynolds ile evlendi. Çift 2011 de Green Lantern (Yeşil Fener) filminde birlikte oynamıştı. 

Bazılarımız bunu yaz kabul etmese de ben hem sezon sonı hem de yazımın sonu diyorum.



Eksiklerim, yanlışlarım olduysa yorumlarınızda belirtirseniz çok sevinirim.


2 yorum:

  1. işler güçler mükemmel e yakın bi yapım emeği geçenlere ve geçmekte olanlara saygılar..

    YanıtlaSil
  2. izlemesem bile mükemmelliğini algılayabildiğim bir dizi :)

    YanıtlaSil